Året som gått – och lite framtid

Ett spännande och händelserikt år är snart till ända och jag tänkte att vi ska blicka tillbaka lite till Cribble-året som gått, samt ta en titt på vad som står runt hörnet.

Vi är stolta och glada över att Cribble nu tagit klivet in i skolvärlden och att barn introduceras till våra byggleksaker i ett antal skolor. I kikarsiktet har vi för avsikt att utveckla ett större samarbete med flera skolor, göra Cribble tillgängligt för fler i olika åldrar och bli ett naturligt bygg- och pysselalternativ i barnens lekmiljö.


Butiken äntligen öppen

Den 3 december slog vi upp portarna till butiken på Norrbackagatan och julförsäljningen är i full gång, fysiskt och i vår e-handel. Vi är glada över att så många barn kommer att få öppna Cribble-julklappar.

I samband med butiksöppningen lanserade vi också Cribble Craft Bag, en påse fylld med noga utvalt pyssel som gör sig utmärkt för att piffa till Cribble-produkterna eller andra prylar.

Vi har dessutom påbörjat utvecklingen av nya produkter som ska lanseras under våren. Vi ska inte avslöja för mycket, men arbetsnamnen på våra tre nya kit är Create, Relax och Sport. Och det ser bra ut!


Ses vi på Formex?

I januari kommer Cribble att vara med på Formex igen. Denna gång har vi valt att samarbeta med två andra start-ups, nämligen Caliholm och Clicko. De utvecklar likt oss kreativa och hållbara produkter för barn i trä, så vi har mycket gemensamt. På mässan kommer vi att ha en gemensam monter under namnet CreatHive, och vi kommer att finnas på avdelningen Kids på Formex på Stockholmsmässan 14 - 17 januari. Välkomna förbi!