Ljuset i tunneln

Vi ser ljuset i tunneln efter pandemin och ser fram emot nya roliga aktiviteter och events. Hurra!

När världen har varit nedstängd så har vi på Cribble fokuserat på annat. Vi har lanserat nya produkter med spännande tillbehör som passar med våra andra produkter eller på egen hand. Med Cribble Create kan du skapa ett eget konstgalleri i miniformat, med Cribble Sport kan du spela mini-bandy och med Cribble Vacation kan du bygga din egen strandmiljö med solstol och parasoll. Vi har även hittat en ny leverantör, såklart med fokus på hållbarhet.

Vi har dock saknat att träffa glada cribblare, men nu är det möjligt igen. I våras gick Kulturnatt Stockholm av stapeln fysiskt efter ett par år endast digitalt. Vi på Cribble deltog med aktiviteten Pyssel & Popcorn. Det var fullt med folk i vår lokal och alla byggde, målade och åt popcorn. Intresset var överväldigande och det var hur kul som helst!

Nu går sommaren mot sitt slut och vi planerar inför hösten. Det första stora som händer är Formex-mässan där vi ställer ut tillsammans med Clicko och Bokstavsbyggarna. Det ska bli så roligt och spännande att träffa nya återförsäljare och annat kul folk.

Vi vill dock träffa alla, så alla är välkomna förbi vår butik/showroom i Vasastan i Stockholm! Våra vanliga öppettider är tisdagar och torsdagar klockan 15-18, men om det är någon i butiken är det bara att knacka på.

Och om det är någon som vill göra praktik eller prao på Cribble kan ni läsa blogginlägget nedan med intervjuer med tidigare praktikanter och sen skicka en intresseanmälan till christine@cribble.se 😊

Vi hörs!