Nytt år, nya möjligheter

Ute snöar det och vi försöker vänja oss vid att skriva 2024. Vi fortsätter vår mission att få fler barn, både flickor och pojkar, att utmanas att tänka konstruktivt och kreativt i sin lek.

Just nu har vi sällskap av Matin på kontoret; Matin gör praktik på Cribble inom marknadsföring och kommunikation. Det är så kul att ha Matin här och hon är underbart kreativ samt en superduktig filmare. Till exempel har hon skapat Cribbles adventskalender och flera riktigt bra YouTube-filmer. En film visar hur man bygger ett tak med spaghetti som passar så bra på ett Cribble-hus.

Cribble jul adventskalender med möbler och dockhus

Nu är dock julen slut och alla julgranar är väl utkastade. Vi är glada att det var så många barn som fick byggkit från Cribble i julklapp. Både vår butik och vår hemsida hade många besök av föräldrar, mostrar, kusiner, farföräldrar och annat löst folk som ville ge bort Cribble till jul. 

Om man inte känner för att leka i snön så är det perfekt att bygga och pyssla inne i värmen. Utanför vårt skyltfönster vräker snön ner, och det är skönt att sitta inne. Det är också väldigt skönt att kunna varva momsredovisningsarbete med att bygga och pyssla inför nästa inlägg i våra sociala medier. 

Nu tänker vi framåt och har börjat planera för nya produktlanseringar. Det vore kul att lansera nya produkter under 2024, dock har vi inte riktigt bestämt än vilka produkter det blir. Kanske blir det ett badrum, ett fordon eller husdjur. Visst vore det lite kul att se om det går att göra hjul från platta träplattor? Vi har faktiskt en idé om hur det skulle gå till. Hör gärna av dig till christine@cribble.se om du har några önskemål på nya produkter. 

Låt oss hoppas att 2024 blir ett bra och pyssligt år!