Vår resa hittills

Cribble 
Sommaren är här och det är med stolthet som jag ser tillbaka på vad vi på Cribble har åstadkommit över den senaste tiden.

Vi har nyligen återigen blivit utvalda som Design Talents på Formex, Skandinaviens ledande design-och inredningsmässa. I januari var vi med första gången och nu får vi äran att delta även i augusti – ett kvitto på att vi är en innovativ aktör som gör saker rätt. Vi ser fram emot spännande dagar för att träffa potentiella återförsäljare och Cribblare.

För en tid sedan gick även flyttlasset för Cribble och det till nya lokaler i Vasastan i Stockholm. Här finns det plats för pysselevent, kontor och lager. Häromveckan fick vi en leverans av inte mindre än två ton produkter som skulle bäras upp till vårt lager på ovanvåningen – puh!

I vårt fina skyltfönster vi visar upp våra produkter och det är superkul att se barn och vuxna som stannar upp för att titta nyfiket. Under hösten kommer vi att öppna upp butiken, men alla är redan nu välkomna att knacka på och komma in för att se vad vi pysslar med.

Därutöver finns nu Cribble för försäljning i vår e-handel samt ett antal utvalda återförsäljare, däribland Designtorgets alla butiker.

Praktikanten blir kvarCribble på Designtorget

Under våren har vi haft Ebba, en praktikant från Medieinstitutets Content marketing-program, hos oss. När praktikperioden var slut ville vi inte riktigt skiljas åt, så nu arbetar Ebba med våra sociala medier två dagar i veckan och fyller en viktig funktion för vår externa kommunikation.

Ju fler barn och vuxna vi når ut till, desto fler barn utmanas och utvecklas i sin lek.
Nu njuter vi av sommaren, och ser fram emot hösten och att utvecklas vidare!